Skip to content

Нашата история

Вдъхновението: През 2022 година, група млади професионалисти със страст към интериорния дизайн и мебелите решават да създадат своя собствена фирма за монтаж на офис мебели. Те са вдъхновени от нарастващата нужда от съвременни, функционални и естетически приятни офиси, които да отговарят на нуждите на съвременните бизнеси.

Създаване на екип: Основателите на фирмата обединяват своите знания и умения в областта на дизайна и монтажа на мебели. Те формират малък, но амбициозен екип, съставен от мебелисти и монтажисти.

Разработване на бизнес план: Основателите изготвят детайлен бизнес план, който включва анализ на пазара, конкуренцията и потенциалните клиенти. Те определят своите цели и стратегии за привличане на клиенти и изграждане на добра репутация.

Регистрация и стартиране: Фирмата се регистрира като правно лице и започва да оперира под своето име. Първите месеци са пълни с вдъхновение, предизвикателства и учене. Основателите активно търсят първите си клиенти и се фокусират върху предоставянето на качествени услуги и изграждането на доверие сред своите клиенти.

Установяване на партньорства: За да се разрастнат по-бързо и да предложат по-широк спектър от услуги, фирмата установява партньорства с водещи производители на офис мебели и доставчици на материали. Това им позволява да предлагат на своите клиенти разнообразие от избор и гарантира високо качество на предоставените мебели.

Развитие и растеж: След първите успешни проекти и доволни клиенти, стартиращата фирма започва да получава все повече заявки за монтаж на офис мебели. Това дава възможност на компанията да разшири екипа си и да назначи допълнителни специалисти за управление на проекти и обслужване на клиенти.

Иновации и различаване от конкуренцията: Фирмата се стреми да бъде иновативна и да предлага уникални решения за обзавеждане на офиси. Те следят последните тенденции в отрасъла и интегрират нови технологии и модерни дизайнерски елементи в своите проекти. Това им помага да се отличат от конкуренцията и да привличат нови клиенти.